Ulubiona Dywizja w Bleachu.
7260
9
Jako pomyslodawca zaczne od siebie
Moim ulobionym sqdem jest 6 dywizja.Dlaczego? Napewno ze wzgeldu dwoch lubianych przeze mnie osob.Domyslacie sie pewnie o kogo chodzi.Capitan Kuchiki Byakuya i vice capitan Abaraj Renji.Te postacie sa mi bardzo bliskie.Moze nie polubilem ich odrazu, ale z czasem nabralem szacunku do nich i do calej dywizji.Co do capitana calego sgadu.Szlachetny i szanowany rod Kuchiki.Dunmy i stanowczy w swych decyzjach Byakuya.Idealny capitan.Silny i zawsze powaznych.Jego Ban-Kai doprowadza do obledu .Za to go lubie. Abaraj Renjin z tego co wiem jedyny vice ktory osiagnol ban kai;] Jeden z czolowych bohaterow w bleachu.Smieszny a czasem smiertelnie powazny.Zasluguje na szacunek po walce z Ichigo w Soul Societym. Wlasnie dlatego lubie ta dywizje.Osoby z tego sqadu sa warci poswiecenia im uwagi.
6 Dywizjon - jak Dani lubię ta dywizję, za władzę, czyli Kuchiki i Renji. Są to dwie odrębne postacie, lecz charakterem pasujące do siebie, każdy z nich uważa się za najsilniejszego, i prubują to często potwierdzić, lecz nei zawsze im to wychodzi, lecz uwazam, że stanową Oni najsilniejszą parę w Gotei. Pamiętamy przecież, jak przyszli Oni po Rukię, pierwszy Renji pokazał co umie, ale jak poczuł, że moze przegrać, to Kuchiki zaatakował.
11 Dywizjon - oczywiście kapitan, świetny bojownik - Zaraki Kenpachi, jest On bardzo honorowym człowiekiem i silnym, a to się u mnie bardzo liczy. Dywizja jest uważana za wszystkich za najsilniejszą, napewno zewzględu na kapitana, bo podwładnych to już takich silnych nie ma, chociarz są tam także wyrużniający się shinigami tacy jak np. Łysek. Potrafi On użyć Shi-Kai, co nie jest normalne.
Ta dywizja zasługuje na głos z powodu poziomu jaki można zaobserwować w porównaniu z innymi dywizjami. Jest silna, choć między kapitanem i vice doszło do paru sprzeczek...
5 Dywizja- ponieważ znajduje lub znajdował się tam kapitan Aizen :) Jest on strasznie silny i fajny. Wszystko załatwia na spokojnie, bez nerwów etc. 6 Dywizja- za ciekawego i sprawiedliwego Kuchiki Bakuye, który broni Seretei przed wrogami. Nie zawacha się nawet zabić właśnej siostry, a nawet swojego vice-kapitana - którzy złamali regulamin. 11 Dywizja- Oczywiście za to że Kapitanem w tej dywizji jest Zaraki. Można go nawet nazywać Krwisty Demonem !! Niestraszna jest dla niego krew, kocha walke. Również wybrałem tą dywizje ponieważ jest w niej Vice-Kapitan Yachiru Kusajishi. Wesoła, mała dziwczynka. Na pierwszy żut oka widać że nie dysponuję wielką mocą, lecz to tylko pozory...
10 Dywizja-za to że jest tam bardzo potężny kapitan Hitsygaya i piękna Matsumoto.Hitsugaya który wraz ze swoim zanpaktou Horinmaru tworzą bardzo potężny duet.Ten kapitan jest wyjątkowy bo obchodzą go wszystkie sprawy Soul Society no i oczywiście wszystkie osoby w Seireti...JEst opiekuńczyw stosunku do Hinamori.Mimo swojego młodego wieku wie jak sie zachowywać .Jest to poprostu dobry charakter w Bleachu
pozdrawiam.
Poza 10, lubię wyżej już wymienione dywizje 6 i 11 :D powody podobne jak tutaj czyli za kapitanów oraz vice-kapitanów.
Odpowiedz w temacie:
Brak uprawnień aby odpowiedzieć.