Logowanie Rejestracja

odśwież pamięć

5124 6
kbks Redaktor
Jest to kolejna gra związana ściśle z anime. Ja zadam pytanie dotyczące jakiegoś anime np. w jakim anime występuje... lub jak zachowała się dana postać w takiej i takiej sytuacji. Osoba która odpowie prawidłowo ma prawo zadać kolejne pytanie i tak dalej. Myślę, że mój chaotyczny opis jest wystarczający by przybliżyć reguły gry.
Więc myślę, że możemy zacząć. A oto i pierwsze pytanie sądze, że bardzo proste :
Kim jest Horo?
edit. dokładnie. Myślę że załapałeś o co w niej chodzi :D dawaj pytanie

Scyzor Grafik
hmm po pierwsze to nie "regóły" a reguły, ale to taki mały szczegół xD Horo to wilczyca (chociaż według mnie jest to lisiczka :<) z Spice and Wolf PS. O to chodzi w tej grze? :P jesli tak to zaraz dam swoje pytanie
Hmm to ja mam lepszy pomysł! przerobmy ten temat w gre pt. Jaki to cosplay! :] co Ty na to kbks? :P

kbks Redaktor
a jak by to wyglądało?? ;P bo troche nie moge sobie wyobrazić, a poza tym nie wiem czy bym sobie w tym radził, ale czemu nie, albo poprostu nowy wątek xD

Scyzor Grafik
no poprostu, dajesz zdjecie jakiegos cosplayera i musisz zgadnac z jakiego anime to jest cosplay :D

kbks Redaktor
on w sumie można to też tak zrobić... to co robimy? kontynuujemy ten wątek + robimy cosplay, czy przerabiamy ten?

Scyzor Grafik
no nie wiem, zbyt duzo gier to tez niefajnie :D

Odpowiedz w temacie:

Brak uprawnień aby odpowiedzieć.