Logowanie Rejestracja

Scars on broadway.

3679 3
Założyłem ten temat aby podzielić się z Wami, informacja o ciekawym zespole. Scras on Broadway powstał po zawieszeniu działalności przez SOAD. Wtedy to Daron i John postanowili spróbować sil w trochę innej odmianie muzyki. Ich dźwięki sklasyfikowano jako Alternative rock, Experimental rock, Alternative metal
Wikipedia mówi o Nich tak: 'Faktyczny zespół powstał po zawieszeniu działalności przez System Of A Down, kiedy to jego członkowie rozeszli się by zająć się solowymi projektami. Powszechną, lecz błędną informacją jest nagranie przez ową kapelę albumu pt. "Ghetto Blaster Rehearsals". Jest to jedynie zbiór luźno połączonych ze sobą utworów z sesji nagraniowych Scarsów za czasów, kiedy w składzie znajdował się jeszcze Casey Chaos z grupy Amen. SOB znajdował się wtedy w powijakach i istniał jedynie jako przyszły projekt.
Obecny skład kapeli wygląda następująco:
Daron Malakian - Wokal/Gitara (gitarzysta SOAD; Bober_) John Dolmayan - Perkusja (perkusista SOAD; Bober_) Franky Perez - Gitara/Wokaliza Dominic Cifarelli - Bas Danny Shamoun - Klawisze/Automat Perkusyjny
Premiera pierwszego krążka zespołu zapowiedziana jest na 29 lipca 2008 roku. Tracklista: 1. Serious 2. Funny 3. Exploding/Reloading 4. Stoner-Hate 5. Insane 6. World Long Gone 7. Kill Each Other/Live Forever 8. Babylon 9. Chemicals 10. Enemy 11. Universe 12. 3005 13. Cute Machines 14. Whoring Streets 15. They Say' (koniec cytatu z Wiki.)
Nieoficjalnie można już krążek ściągnąć... i powiem ze naprawdę dobry kawal muzy. Oczyścicie polecam go ściągnąć żeby posłuchać szybciej, a następnie kupić w sklepie aby nie okradać muzyków. Jak dotąd Panowie zagrali parę koncertów i pokazali się świetnie... dowodem tego sa materiały na YouTubie...
Oficjalna storna tez dostarczy wielu informacji a także próbki Ich działalności w postaci np piosenki 'They say'. (odsyłam do Google żeby nie wstawiać linków)
goraco polecam. pozdrawiam. Bober_
ps. Sorri za brak niektórych polskich znaków ale niemiecki system ich nie posiada.

Qbex Vip
Słucham ich od około miesiąca i musze przyznać, że grają świetnie ;p Idealnie trafienie w mój gust sprawiło, że nie mogę się odpędzić od słuchania ich piosenek. Najlepsza dla mnie to "They Say" ;p

Hm, jako, że lubiłem system to kupiłem sobie płytkę Serjego i muszę przyznać, że była świetna, po prostu ją uwielbiałem i czasem wciąż sobie włączam by się odprężyć, takie kawałki jak Lie lie lie czy Feed us po prostu pozytywnie działają na umysł. Pozwalają się odprężyć, fajne je pośpiewać, są melodyjne i po prostu przyjemne. Gdy tylko kupiłem (styczeń chyba) płytkę Tankiana zacząłem szukać informacji na temat Scars on Broadway czyli kapeli założonej przez resztę soadu (wg. mnie tą słabszą resztę :P) Znalazłem piosenkę They Say, która była prosta i fajna, grana chyba na jednej strunie z tekstem, który cały czas się powtarzał ale fajnie się śpiewało w stanie nietrzeźwości :D Czekałem do lipca na ich płytkę dostępną w internecie ale jakoś z czasem zapominałem o tym. They say wcale nie było jakąś super fajną piosenką, jak się później okazało reszta albumu też mierna. Ścierwo tbh. Po prostu mi się nie podoba, robione trochę pod jakiś pseudo punk, metal nie wiem, po prostu nie fajne.
Gdybym miał wybierać między Elect the Dead s Scars on Broadway to wybiorę te pierwsze. Jest wiele lepsze, głos Serjego jest ładniejszy, muzyka, którą tworzy też, a Daron robi nie wiadomo co, łączy to z tamtym i wychodzi gówno, to tak jakby krzmig (nie wiem czemu Ty, po prostu Cię lubię ;* XD) uprawiał seks międzygatunkowy np. z osłem i mieliby mieć dziecko D: Spodziewałem się czegoś więcej po Daronie, ale z drugiej strony nie czuję się rozczarowany, piosenki soadu, które były powiedzmy Daronowe też nie były oszałamiające. Po prostu były.
Także dla mnie SoB to scum,
pzdr!

Odpowiedz w temacie:

Brak uprawnień aby odpowiedzieć.