Logowanie Rejestracja

Dwie godziny Deesu Noto oczami Shinigami!

3885 3
Od kilku dni pisałem na sb aby ktoś dodał nowinkę na stronie o dwu godzinnym specialu Deesu Noto (Death Note) Nikt się do tego nie kwapi więc postanowiłem napisać to tutaj.
Tytuł: DEATH NOTE ANIME DIRECTORS CUT Final Conclusion Rozmiar: 752.3MB Format: mkv Video: x264 [704 x 396] Audio: AAC [128 VBR] Czas trwania: 2:10:49:149 Sub: Angielski by CBM Download: [URL=http://www.mininova.org/tor/949368]torrent[/URL]
Info:
Długi film, który dla wielu może okazać się nudnym, jednak dla mnie był świetny, możemy zobaczyć to, co nie było pokazane w anime, poznajemy błędy Raito, zdanie Shinigami i wszystko co pozostawało zagadką zostaje odkryte (Ci, którzy oglądali uważnie serię, po pierwszych 5 minutach będą już wyciągać ciekawe wnioski;p). Akcja zaczyna się w świecie Shinigami, gdy pewnego jak zwykle nudnego dnia pojawia się nieznany dotąd Shinigami, który szuka Ryuk'a. Chce go zobaczyć, aby dowiedzieć się jak w Świecie Żywych. Wiekowy już Shinigami zaczyna snuć swą opowieść ... Cały film jest jakby rozwiązaniem, dodaniem czegoś do serii, kilka elementów szokuje, kilka urzeka inne dziwią, wszystkie to odczucia są pozytywne, niektórzy mogą powiedzieć, że strasznie długie są te dwie godziny, jednak nie dla mnie. Zachęcam wszystkich do obejrzenia.
10/10
pzdr.

zobaczyłem sobie pierwsze 10 min ... i wyłączyłem. I to nie bo mnie nudziło tylko to że była scena w której nic nie rozumiałem xD A subbów nie ma :/ Jeśli masz to miło by było jak byś mnie nimi obdarował xD PL ofc. Ten film zapewne niedługo pojawi się na naszej stronce :P Uploudne XD Przynajmniej się postaram ... (Chociaż moga być problemy bo pewna amerykańska firma która ma prawa do DN ciągle szuka i prosi Adminów stron o usuwanie wszelkich filmów związanych z DN xD nawet AMV XD )

Nad polskimi napisami pracuję. Na razie mam pierwsze 20 minut.

Odpowiedz w temacie:

Brak uprawnień aby odpowiedzieć.