Logowanie Rejestracja

Metin II

9107 12
Metin II to gra przygodowa bardzo podobna do takich gier jak Diablo lub WarCraft. Piszę ten temat z myślą o was (co może was ominąć) oraz z myślą o sobie. W Metin 2 możemy twożyć swoje własne klany (Glidie) i wojować z innymi ludźmi z całej polski. Gra sama w sobie jest nie do porównania jak na BARDZO NISKIE WYMAGANIA SPRZĘTOWE oraz małą pojemność (412 mb). Dlaczego?
-Olbrzymie terytorium z ogromną ilością przygód i czekającymi na Ciebie wojownikami. -Trzej wrodzy sobie imperatorzy, do których możesz dołaczyć. -Walcz o terytorium i honor, pieszo bądź konno ! -Zostań panem zamku i rozbuduj swoja własną twierdze z Twoja własna gildią. -Ucz się sztuki wojennej i zdobądź wiele specjalnych umiejętności destrukcyjnych. -Ucz się rzemiosła i ulepszaj swój ekwipunek.
Żeby zrozumieć wszystko wystarczy zagrać. Kiedyś prubowałem utwożyć klan na DBTTE... nie udało się, może teraz mi się uda w o wiele leprzej grze. Tu macie ling do pobrania gry : http://metin2.pl/ ---- GRA JEST DARMOWA!!!
Chciałbym żebyście się tu wpisali kto to ściągnie i dołączy do świata kamieni metin...

No to tak. Ściągnąłem, zainstalowałem, zagrałem i wciągnęło mnie. Bardzo fajna gra tylko wkurzają mnie questy. Jest ich od groma i nie zdążysz skończyć jednego to następnego zaczynasz. Dzisiaj w sumie mam rozpoczętych 11 questów i nie wiem kiedy skończę je robić :P Póki co mam wojownika na 15 poziomie i ninje którym zacząłem dzisiaj grać na 13 poziomie. Chyba wyłącznie zajmę się grą ninja tylko mam problem, jakie itemy byłyby najlepsze dla mnie na tym poziomie?

poldek890 Naczelny
Zagrałem i muszę przyznać, że gra niczego sobie może nie jest jakąś wspaniałością ale uchodzi w tłoku i można w nią pograć. Trzeba przyznać, że występuje w niej ogromna ilość misji, z których wykonywaniem nie nadążam. Podoba mi się za to strasznie, że gra się w nią w 100% na Polskim serwerze. Ja gram Surą jak na razie na 11 poziomie muszę przyznać, że podobają mi sie czary choC nie wiem jak zdobywać ich większą ilość i jak awansować je na następne poziomy nie licząc przyznawania punktów do tych poziomów co już mam. Czekam tylko jak powstanie nasza gildia.

Ja jak narazie mam 32 lvl gram SURA. Jak dostać czary? Proste zdobywać doświadczenie. bodajrze od 13 lvl można ich używać. Co do Ninji to nie wiem co tam bęszie najleprze dla niej ale jeśli ci chodzi o broń to to jest obojętne, nimy powinny być krótkie sztylety (twarz diabła itp.) - Co się tyczy Gildi to cierpliwości. Załorzymy ją jak ośągnę 40 lvl - bo właśnie wtedy można ;). Mam dwie prośby, podajcie swoje niki to was odnajde i pomyślcie nad nazwą naszej Gildi. engoy xD

poldek890 Naczelny
Wo gule to czary można używać już gdzieś od 7 poziomu ale tylko te sześć podstawowych a mnie chodziło jak można nauczyć się nowych rodzajów i móc ulepszyć te stare na kolejny poziom. Po za tym wczoraj czy przed wczoraj grając strasznie spodobała mi się wojna między imperiami może nie miałem w niej większych szans ale same doznania były niezapomniane. Muszę się przyznać, że po raz pierwszy widziałem takie coś w grze MMO ( nie chodzi mi tu o wojnę a to kogo mamy zaatakować) . Szczególnie podobał mi sie początek wojny kiedy nasze miasto zostało zaatakowane przez jakieś demony.

Zapomnialem o najwazniejszym. Jestem w imperium Junno (niebieska flaga) zostal mi jeszcze jeden lvl. do otwarcia gildi. Mój nik to Itashi20. Mówcie czy gracie w to dalej czy nie. I JAKIE MACIE NIKI I KRULESTWO zebym mugl was znalesc.

krzmig Admin
wygania sprzętowe gry mnie jakoś zniechęcają... wydaje mi sie ze robią to amatorzy którzy nie znają sie na grach? o_O [code:1] Minimalne Maksymalne Procesor: 600 MHz 1.5 GHz Pamięć RAM: 128 MB 512 MB Karta graficzna: ATI Radeon 7000 ATI Radeon 8500 NVidia RIVA TNT2 NVidia Geforce3 [/code:1] pomijając fakt ze nie podali ile potrzeba miejsca na dysku, to leżałem jak przeczytałem "maksymalne wymagania" XD Nie mieszczę sie w tym przedziale czyli nie mam grać? Poza tym nie ma tez podanego systemu operacyjnego więc zakładam ze działa pod wszystkimi... a tu w dziale pobierz jest do pobrania jedynie plik exe... [code:1]Zapisz program instalacyjny (Metin2.exe) na swoim pulpicie. Następnie otwórz go (Dwuklikiem na ikonę lub poprzez wybranie opcji "Otwórz" w oknie pobierania).[/code:1] tego już nie komentuje xD
spróbuje w to zagrać ale jakoś nie myślę żeby to mnie zainteresowało... choć dziewczyna na logu jest zachęcająca xD

Moze robia to amarorzy.. ALE rzeby docenic ta gre musisz w to zagrac. Mylilem sie mówiac ze ta gra jest super, ta gra jest fenomenalna!!! Sprubuj w nia zagrac bo naprawde warto. W grze jest wiele wiele opcji pomyslnie dobranych do stylu gry. Pod wieloma wzgledami Przewyrzsza "Diablo" chociaz jest to MMO. Tak wiec nie patrz na wymagania bo to akurat ma malo do rzeczy. Niewiem tylko czy dziala pod linuxem xD
Komentarz dodany przez: krzmig: 2007-11-23, 15:19 jak sie postarasz to prawie wszystko odpalisz...
Czyli ze ci dziala :)... Powstala wreszcie gildia :) mamy juz nawed herb ale chyba go zmienie, gildia nazywa sie NIEUMARLI :P fajnie nie?

A na jakim serwie jest ta Gildia? Ja gram na Monastyrze CH:1, narazie mam woja na 15lvl. Gra narazie fajna tylko powoli potwory dają za mała expa a te dalsze są za silne xD No ale jakoś dam se rade :D

Gildia mój drochi Misticku jest na Monsterze :P - dobrze trafiles :D (czemu nie podacie swoich ników!!! jak mam was odnalesc jesli nieznam ników...) - Ja mam Itashi20 a spodkalem tylko BlachenMachen xD sam si odezwal... Fajnie by bylo jakby ktos znalazl jakis fajny avatar pasujacy do Nieumarlych bo tamten jakis hu..wy jest :P

Ja pogrywałem w to jakiś czas, mam >20 lvl chyba 25, ale gra się nudzi. Naprawdę do 20 idzie ok, ale potem niczym gra już nie zadziwia. Inne lokacje, inne potwory, ale wciąż to samo, brak misji które mogły by wprowadzić coś ciekawego... przynieś, zanieś, powiedz, zabij, znajdź. Czy tylko na tyle stać ludzi? Niech instalka waży 10GB (może troche przesadziłem) a będzie MMORPG z zadaniami dla każdej rasy innymi i nie w kółko to samo bo brzydnie. Co do Klanu i grania w to, to nie mówię że nie wrócę za jakiś czas, ale teraz mam WoW'a i dobrze mi z nim. W razie czego poinformuję kogoś na gg że gram lub napiszę tu posta.

Co do misji to te prawdziwe zaczynaj sie od 34 chyba, jak zbiera sie strony Metina... czy jakos tak, tam jest juz jakas fabula :P

Odpowiedz w temacie:

Brak uprawnień aby odpowiedzieć.