Logowanie Rejestracja

VIP

8876 10
Witam,
Zakładam ten temat aby wyjaśnić Wam, drodzy userzy, w jaki sposób możecie otrzymać rangę VIP na tym forum...
Zacznijmy jednak od pierwszej i najważniejszej sprawy: Osoba, która piastuje funkcję redaktora lub moderatora nie może być VIPem. Dlaczego ? Odpowiedź jest prosta. Ranga Redaktor czy też MOD jest o wiele ważniejsza niż VIP. Każdy z redaktorów potrafi dobrze pisać. Bez tego nie był by w ekipie, więc dawanie jej rangi VIP jest trochę bez sensu. Wszyscy wiemy, że jak chcecie to potraficie pisać.
VIP jest rangą dla zwykłych userów, którzy chcą się jakoś wyróżniać, a nie mogą (lub nie chcą ) być redaktorem czy modkiem.
Co zrobić, żeby zostać VIPem ? Odpowiedź jest prosta. Twoje posty muszą prezentować jakiś poziom. Oprócz poziomu, liczy się także aktywność na forum. Jeden dobry post nie załatwi sprawy, co jest raczej oczywiste. Powinieneś(aś) także bywać często na forum. Nikt nie mówi tu o siedzeniu na foprum 24/7 ;) Wszystko w granicach rozsądku...
Jeżeli okaże się, że jest taki user/userka na forum na pewno go zauważymy i dołączymy do VIPów. Proszę nie wysyłać próśb o przyjęcie do VIPów moderatorom. To my zgłosimy się do Was ;)
Mam nadzieję, że weźmiecie się do pracy i już niedługo liczba VIPów na forum wzrośnie.. czego sobie i Wam życzę...
pzdr

poldek890 Naczelny
Piszcie po prostu nasi kochani userzu jak najwięcej, jak najlepiej i jak najczęściej. Dzięki temu przyczynicie sie też do rozwoju strony i jej popularności. Po za tym to będzie zachęcać nowe osoby aby też pisały a strona będzie żywsza i będzie wiadomo, że my nie gryziemy :mrgreen: .

Czas na pierwszą zmianę od dłuższego czasu...
Do VIPów dołącza endrju. Gratuluje ;)

[quote="Reptile"]Co zrobić, żeby zostać VIPem ? Odpowiedź jest prosta. Twoje posty muszą prezentować jakiś poziom. Oprócz poziomu, liczy się także aktywność na forum.[/quote]
Dołączył: 2006-08-31, 10:46 Wizyt: 2002 Łączny czas wizyt Godzin: 99,2 http://www.dbtte.com/forum/search.php?search_author=BlachenMachen

Mój drogi, może często jesteś na forum, i posty (większość?) jest przyswajalna, to jednak za mało tych postów na vipa, a ponadto masz ostrzeżenie za zaśmiecanie shouta ;p

Jeden wpis dziennie to też był spam?, który musiał zostać usunięty razem z innymi moimi wpisami. Po za tym Wam przeszkadza wszystko to co robi ktoś inny, za to to Wasze postępowanie jest dobre... To właśnie powoduje władza, jak i w państwie tak i na forum...

Ostrzeżenie dostałeś nie za to, że umieszczałeś jeden wpis dziennie (co się nawet chwali, bo pokazujesz że odwiedzasz forum, i zapewne właśnie Ci chodziło o to, żebyśmy to zauważyli ;) ), tylko za to, że umieściłeś ich ponad 20 w jednej chwili ;p, przez co zaśmieciłeś SB...
Wszystko nam przeszkadza? To, że zaśmiecałeś SB nam przeszkadzało, bo istotne informacje przez to znikały w zasypie niepotrzebnych kombinacji przycisków Twojego autorstwa... A co do innych wpisów, to usunięty został jedynie wspomniany wcześniej Twój ciąg wpisów.
A bez władzy byłaby anarchia, a to nie doprowadzi do niczego dobrego..
A ponadto 13 postów w ciągu 19 miesięcy (1 post na półtora miesiąca) nie jest liczbą imponującą. Jak się będziesz starać to kiedyś VIPa dostaniesz... a na obecną chwilę nie wymuszaj tego na nas...

[quote="endrju"]Ostrzeżenie dostałeś nie za to, że umieszczałeś jeden wpis dziennie (co się nawet chwali, bo pokazujesz że odwiedzasz forum, i zapewne właśnie Ci chodziło o to, żebyśmy to zauważyli ;) ), tylko za to, że umieściłeś ich ponad 20 w jednej chwili ;p, przez co zaśmieciłeś SB... [/quote]
Co tu ukrywać, bo ten ciąg wpisów zrobiłem już specjalnie na złość, po tym jak wszystkie moje wcześniejsze wpisy zaginęły...
[quote="endrju"]istotne informacje przez to znikały w zasypie niepotrzebnych kombinacji przycisków Twojego autorstwa...[/quote]
Jakie ważne informacje? To jakiś żart?
[quote="endrju"]A co do innych wpisów, to usunięty został jedynie wspomniany wcześniej Twój ciąg wpisów. [/quote]
Tylko? A pojedyńcze literki pisane raz dziennie? I chyba jeszcze parę dłuższych wiadomości...
[quote="endrju"]A bez władzy byłaby anarchia, a to nie doprowadzi do niczego dobrego.. [/quote]
Nie chodziło mi o władzę w sensie osób panujących. Ale o to, że osoby władające robią też bezkarnie takie rzeczy za które Blacha zapewne by otrzymał prezent w postaci osta/bana. Przykład? Nabijanie godzin (jakby Blacha to zapoczątkował to zapewne już byłby banik...), ostatni (juz usunięty) post bodajże Ani w tym temacie zawierający tylko emotkę (za którą Blacha zostałby srogo skarcony)...
[quote="endrju"]A ponadto 13 postów w ciągu 19 miesięcy (1 post na półtora miesiąca) nie jest liczbą imponującą. [/quote]
Już wyrosłem z bezsensownego nabijania postów, aby tylko zdobyć rangę. Teraz jak nie mam nic ciekawego do napisania to wolę tego nie robić na siłę. A jak jest temat typu ulubiony film/piosenka/samochód/miasto/wieś/baton i innego typu artykułu to wolę nie pisać, bo później byłbym zły na siebie że o czymś zapomniałem. (szczególnie mam na myśli temat o ulubionych filmach, bo obejrzałem ich trochę, niekiedy nawet nie znając bądź zapominając nazwy :()
[quote="endrju"]na obecną chwilę nie wymuszaj tego na nas...[/quote]
A czy ja coś wymuszam? Ja tylko złożyłem podanie/cv z nadzieją na awans.
Jak się będziesz starać to kiedyś VIPa dostaniesz
Prędzej bana...

krzmig Admin
ehh... zaszło chyba nieporozumienie ;P jeśli chodzi o twoje pojedyncze literki pisane raz dziennie, tak pewnego razu je usunąłem, i to kilka na raz! pozdrawiam ;]

[quote="BlachenMachen"] Co tu ukrywać, bo ten ciąg wpisów zrobiłem już specjalnie na złość, po tym jak wszystkie moje wcześniejsze wpisy zaginęły... [/quote]
Tego nie potrzeba komentować... (a co do zawiniętych wpisów, to nic mi o tym nie wiadomo..)
[quote="BlachenMachen"] Jakie ważne informacje? To jakiś żart? [/quote]
Choćby wypowiedź Mistica do Pelasa w sprawie fRPG...
[quote="BlachenMachen"] Tylko? A pojedyńcze literki pisane raz dziennie? I chyba jeszcze parę dłuższych wiadomości... [/quote]
Jak pisałem wcześniej, nic mi o tym nie wiadomo... A słowo "chyba" oznacza, że sam nie jesteś tego pewien...
[quote="BlachenMachen"] Nie chodziło mi o władzę w sensie osób panujących. Ale o to, że osoby władające robią też bezkarnie takie rzeczy za które Blacha zapewne by otrzymał prezent w postaci osta/bana. Przykład? Nabijanie godzin (jakby Blacha to zapoczątkował to zapewne już byłby banik...), ostatni (juz usunięty) post bodajże Ani w tym temacie zawierający tylko emotkę (za którą Blacha zostałby srogo skarcony)... [/quote]
Pierwszego złamania (drobnego) regulaminu nie karam (nie wiem jak reszta), a co do Twojej osoby, nie mam takiego jakiegoś wrażenia, że się władza na Tobie wyżywa ostami, a nawet wydaję mi się, że traktuje Cię w jakiś sposób wyróżniająco niż innych userów ;]
[quote="BlachenMachen"] Już wyrosłem z bezsensownego nabijania postów, aby tylko zdobyć rangę. Teraz jak nie mam nic ciekawego do napisania to wolę tego nie robić na siłę. A jak jest temat typu ulubiony film/piosenka/samochód/miasto/wieś/baton i innego typu artykułu to wolę nie pisać, bo później byłbym zły na siebie że o czymś zapomniałem. (szczególnie mam na myśli temat o ulubionych filmach, bo obejrzałem ich trochę, niekiedy nawet nie znając bądź zapominając nazwy :() [/quote]
Tu masz rację, jakość bardziej się liczy od ilości, ale większa liczba postów (ciekawych) zawsze jest mile widziana.
[quote="BlachenMachen"] A czy ja coś wymuszam? Ja tylko złożyłem podanie/cv z nadzieją na awans. [/quote]
No to ja napiszę, że niestety nie mamy na razie wolnych etatów...
[quote="BlachenMachen"] Prędzej bana...[/quote]
Zależy na czym Ci bardziej zależy ;]
Koniec dyskusji...

Odpowiedz w temacie:

Brak uprawnień aby odpowiedzieć.