Logowanie Rejestracja

[grafika] Konkurs - Paint

8012 5
SoLo Vip
Witam! Otwieram nowy konkurs twórczości w paincie, polega on na tym że będziecie tworzyć postać tylko w paincie... napewno każdy posiada tą aplikacje. Tutaj macie krótki regulamin co i jak!
1. Prace mają być wykonywane tylko w paincie, nie można sobie pomagać żadnym innym programem typu Photoshop! 2. Prace mają przedstawiać tylko postacie z anime! 3. Pod pracą każdy ma napisać jaka to postać i z jakiego anime pochodzi (bo nie zawsze się takiego fagasa zgadnie xD). 4. Prace wysyłamy na PW!!!
Regulamin jak widać ma tylko 4 pkt :D Teraz chciałem napisać, że prace można składać do 2 września do godziny 16.00... konkurs będzie się toczył na podstawie ankiety, którą zrobie jak minie godzina 16.00. Zwycięzca konkursu otrzyma nagrode w postaci pkt. na stronie. Niżej macie opisane jakie będą nagrody.
1 miejsce - 50 pkt. 2 miejsce - 30 pkt. 3 miejsce - 10 pkt i jeden plusik.
Tutaj zamieszczam oczywiście też przykład pracy mojego wykonania xD.

Autor: Magos Anime: Naruto Postać: Kakashi

__

Autor: Mistic Goten Anime: Dragon Ball Z Postać: Gotronk

__

Autor: Qbex Anime: Dragon Ball Z Postać: Goku SSJ

__

Autor: Bober_ Anime: Dragon Ball Z Postać: Vegeta

__

Autor: krzmig Anime: Naruto Postać: Naruto
kopiowanie bez mojej zgody (krzmig XD) zabronione!!!

__

Autor: Fistaszek Anime: Dragon Ball Postać: Freeza

__

Prosze głosować w ankiecie na najlepszą prace.... w ankiecie są nicki autorów prac. Niech wygra najlepsza!

UWAGA! UWAGA! Końca dobiegł pierwszy konkórs twórczości paintowej na naszym forum. Z wielką przyjemnością ogłaszam, że:
I miejsce zajął... Krzmig!!! Gratuluje. II miejsce zajął... Fistaszek!!! III miejsce zajął... Bober_!!!! Gratuluje.
Pozostałym uczestnikom dziękuje za start i włożony w prace wysiłek.
Pozdrawiam. Fistaszek.

a ja ma pytanko będzie jeszce kiedyś taki konkurs bo chętnie wezme udział:D a na ten się niestety spóźniłam
Komentarz dodany przez: Grochu: 2006-10-26, 09:48 To zależy od ilości chętnych. Zarówno zgłaszających się jak i oceniających. Jeśli będą chętni to może będzie druga edycja. Pożyjemy zobaczymy ;)

A też byłbym za tym żeby zrobić jeszcze jakiś taki konkurs:P, ponieważ można się wykazać pewnymi umiejętnościami plastycznymi i przy tym jest pełno zabawy :D

ja bym wygral w 100 % bo e sami zobaczycie :D :D :D :D

Odpowiedz w temacie:

Brak uprawnień aby odpowiedzieć.