Logowanie Rejestracja

Cheaty

4075 3
poldek890 Naczelny
Zakładam ten temat, aby każdy miał szansę przejść jakąś grę, w której sobie nie radzi albo chce po prostu się zabawić. Postaram się umieszczać tu odpowiednie cheaty dla ułatwienia wam życia i w miarę moich możliwości. Wiem, można takie rzeczy znaleźć na wielu stronach a więc postawiłem sobie pytanie, dlaczego i nie na tym forum. Mam nadzieje, że wam się to spodoba. Uwaga!!! Temat ten jednak w ogóle nie zaistnieje bez was, userów, ponieważ nie będę tu wypisywał wszystkich cheatów, do jakich mam dostęp, bo było by to stratą czasu i bez sensu, dlatego napiszcie, do jakiej gry chcecie kody a ja jak najszybciej je umieszczę.

SoLo Vip
Hmm... coś na temat kodów... Kody według mnie odbierają całą radość z gry, osoby które ich używają po co w ogóle grają skoro to nie oni przechodzą grę tylko kody... zakładając, że w jakiejś RPG czy grze przygodowej wpiszemy kod na nieśmiertelność wówczas gra jest bezsensu, a wiele osób tak robi w ten sposób nie zasmakują prawdziwej rozgrywki.
Kody są tworzone po to, aby jak już napisałeś się zabawić po samodzielnym pierwszym razie przejściu gry bez cheatów, a potem każdy chyba sobie wpisze jakiś kod żeby zobaczyć jakie bajery można stworzyć.
No, ale jak sobie nieradzi ktoś z grą to niech zajrzy do np. jakiegoś poradnika, solucji a nie używa kodów bo to według mnie bezsensu.
Pozdr. ;)

Tylko że oprócz kodów ułatwiających przejście gry, są kody które potrafią uprzyjemnić rozgrywkę - dodając/zmieniając coś na inne, jak np. kody które zmieniają wygląd postaci albo dodają coś czego normalnie nie ma. (oraz ew. zdjęcie cenzury w simsach ;p)
Co do kodów na nieśmiertelność czy coś takiego, to powiem że parę razy stosowałem takie kody, lecz było to w sytuacjach krytycznych, kiedy już nie mogłem sobie poradzić w normalny sposób, ale zazwyczaj po tym "oszustwie" znów próbowałem przejść bez pomocy i mi się udawało.
Ale zawsze znajdzie się coś w grze co nie którym graczom może sprawić problemy i bez kodów sobie nie poradzi. Nie każdy jest super graczem, jedni mają talent inni nie - np. w csa sam w pojedynkę rozwalałem nawet 4 kumpli, którzy w gry grywali tak dużo jak ja. Nie każdy jest tak samo zręczny, i czasami żeby nie rozwalić sobie klawiatury rzucając nią po ścianach to już lepiej wpisać kod który zaoszczędzi Wam kupna nowej klawy ;]

Odpowiedz w temacie:

Brak uprawnień aby odpowiedzieć.