Love Hina
3209
1
Opowiada ona o kolesiu, Keitaro Urashimie, który przez całe życie ma totalny pech do dziewczyn. Totalny nieudacznik, itp. jedyne kiedy miał okazję poznać "fajne" dziewczyny to okres jego dzieciństwa... i obietnica... Pewnego dnia, jego babcia przysyła faks w którym pisze, że odziedzicza po niej hotel. Nasz bohater jedzie by to sprawdzic, po czym nikogo tam nie ma. Postanawia zrelaksować się w gorących źródłach, a że nie przeczytał napisu "Pensjonat dla dziewczyn, Hinata" tu jego przygoda się zaczyna... Non-stop śmiesznych scenek, szeroki wątek miłosny, i brak jakichkolwiek scenek do końca mangi (zasłona z mgły, widać tylko "szczegóły" jak to w anime typu DB). Naprawdę polecam gdyż dla mnie to było najśmieszniejsza manga jaką kiedykolwiek czytałem/anime które oglądałem (zna się Azuremangę i inne tytuły ale to dzieło dla mnie wymiata :D) Napisy można ściągnąć ze stronek, a anime samo w sobie występuje tylko w wersji angielskiej (manga po polsku, do znalezienia w każdym empiku). Dla tych co chcą szybko zobaczyć postacie z mangi i trochę scen z niej, poszukajcie gry w internecie "Love Hina Sim Date" (poza samą Love Hiną parodiuje 5-6 innych anime/mang polecam nie sugerować się "pierwszym spojrzeniem" na postacie, gdyż w mandze są znacznie ładniejsze) PS. Anime powstało na podstawie mangi, niektórych rzeczy nie ma.
Odpowiedz w temacie:
Brak uprawnień aby odpowiedzieć.