No i kolejny raz zawiodłem z terminem ale co tu dużo powiedzieć życie xD tym razem za bardzo znęciła mnie gra w FM 2007 :P tym razem nie będe składał żadnych obietnic, że następnym razem nie będzie żadnych opóźnień bo nie wiem czy tak będzie... jedno za to wiem znakomicie, żeby obejrzeć takie piękne kobiece ciała warto czekać... :twisted: Jak wiecie albo i nie zwyciężczynią w tygodniu number 6 była pani z numerem 2 szczerze mówiąc moja faworytka... ;P a teraz już dosyć mojego głupiego pieprzenia na wstępie i pora popatrzeć na gorące ciała w tym tygodniu (a musze przyznać, że sam nie wiem jeszcze na kogo oddam swój głos...)
Laska 1
Laska 2
Laska 3
Jeszcze jedno bym zapomniał :P jako że od dłuszego czasu jak zawuazyliście lub nie robię wstępy przed każdym głosowaniem widoczne nad fotkami... proszę Was userów o wypowiedź właśnie na ten temat czy podobają się Wam owe wstępy ?? co w nich zmienić ?? Czego nie zmieniać ?? Naprawdę proszę o wypowiedź na ten temat...
[quote="Pelas"]Jeszcze jedno bym zapomniał :P jako że od dłuszego czasu jak zawuazyliście lub nie robię wstępy przed każdym głosowaniem widoczne nad fotkami... proszę Was userów o wypowiedź właśnie na ten temat czy podobają się Wam owe wstępy ?? co w nich zmienić ?? Czego nie zmieniać ?? Naprawdę proszę o wypowiedź na ten temat...[/quote]
Hm. Wstępy są dobre i nic w nich nie musisz zmieniać. Jednak mógłbyś zamiast 'Laska 1' etc. napisać jej imię (bez nazwiska!) a jeśli nie wiesz jak owa panna się nazywa wymyśl coś ;) Zawsze może być ciekawiej : P Proponuję także aby pisanie która laska najbardziej się spodobała dopiero po zakończeniu ankiety. Czemu? Proste: nie wiedząc kto na którą oddał głos jest ciekawiej, dopiero po będziemy dyskutować, która najlepsza.
pzdr ;)
btw, nie zawiodłeś mnie Pelas z tymi pannami D: