Jest to seria hentai liczaca sobie 6 epow. Z tego co sie orientuje, chyba najbardziej znany tytul hentai.. Akcja rozgrywa sie w zwyklej japonskiej szkole, gdzie prawie na kazdej przerwie dzieje sie cos ciekawego w najrozniejszych miejscach.. Przyklad, jednej dziewczynie podobal sie pewien chlopak, wrozyli sobie z kart czy cos sie ulozy, a jej kolega wypowiedzial zaklecie, ktore niby ma pomoc jej go zdobyc.. Na nastepnej przerwie widac zbiorowisko otaczajaca pewna pare.. ktora uprawia sex na korytazu opierajac sie o szafki szkolne.. Takich podobnych scen jest bardzo duzo. A oprocz tego ta serie mozna zaliczyc do horroru! To jest dopiero wybuchowa mieszanka.
Ladna kreska i dosc ciekawa tresc.. A jak Wam sie podoba ta seria?:)
Widzę że na tym forum nie tylko ja znam te hentai no cóż jak na hentai to dobre heh klimatyczne? a co do kreski hmm trochę dziwne postacie ale mogą być xD
Jeden z glupszych tytulow jaki widzialam.. jak ogladalam to nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac.. Jak jeszcze dziewczyna rozebrala sie i cos jej wyroslo i zaczela inna dziewczyne.. to to juz byl dla mnie szczyt i dalej tego nie znioslam, zrezygnowalam z ogladania;p
kreska mi sie nie podobala za specjalnie..
Hehe, stanowczo za hentajowe, juz od samego poczatku bylo.... emm ostro xD. Ale warto obejrzec, mozna sie posmiac przynajmniej z tych postaci;p. I mozna poznac zachowania uczniow w "normalnej japonskiej szkole" xD. Szkoda ze nie ma tak u nas, by bylo ciekawiej :X :P
zboczeńcy! XD Jakiś miesiąc może dwa temu skończyłem oglądać Bible Black z wszystkimi speszialami, ovami, dodatkowymi seriami, cóż świetna seria XD Od samego początku było ciekawie, ogólnie ten wstęp z ofiarą strasznie mnie zainteresował. Ładne dziewczyny, częste sceny przy których wybuchałem ze śmiechu, np. gdy pierwszy raz zobaczyłem złą pielęgniarkę, która chciała dogłębnie zbadać uczennicę, rozebrała się był zoom na piczkę a tu nagle coś wyskakuje XD LOL o mało z krzesła wtedy nie spadłem :DD Potem już się do tego przyzwyczaiłem, seria ruchania się z fabułą, gdyby ten wątek był w jakiejś normalnej serii (nie hentai) to z pewnością seria miała by równie wielu fanów, co ta niewygdybana :p Rozbawiło mnie też wpuszczanie wody do brzucha nauczycielki, która chciała przeszkodzić w obrzędzie, jednak seria warta obejrzenia, dużo fajnych dziewczyn wg. mnie najładniejszą była ta przybrana siostra głównego bohatera, w ostatnim odcinku wyglądała świetnie! :p oprócz dziewczyn anime oferuje kupę śmiechu i zabija czas :d
pzdr.