Logowanie Rejestracja

Week 6

3353 2
Pelas Naczelny
Jak już wiecie albo i nie :P w ostatnim tygodniu wygrała pani z nr. 2 czyli urocza blondyneczka o wspaniałych kobiecych kształtach. Przejdźmy do konkretów... a więc muszę Was znowu przeprosić za zaniedbanie, ale w weekend nie miałem zbytnio czasu (Bleach RPG xD) a po weekendzie miałem za zadanie odrobić zaległości w szkole, dlatego nowe zdjęcia są dopiero teraz... to tyle tytułem wstępu oto hot chicks na ten tydzień...
Laska 1
Laska 2
Laska 3

a Więc tak .. ykhym... trudne zadanie dla faceta wybrać któa lepsza lecz na początku odpada Pani nr....
Pani nr3- a to dlatego że ma za duże cycuszki jak bym to miał brać w łapy chyba nawet Chud z Bleach'a by sobie nie dał rady... a w dodatku nie podoba mi się
Pani nr2- ładna wygolona Pochwa xD heh ii piersi sexy ale tutaj twarz mi nie odpowiadała długo myślałem co tu dać ale no nie dało się na siłe wygrała by nawet bo jest piękna no ale ja wole.. kogo innego
Pani nr1- To jest cud świata rozkosz mojich oczu ... ehh te piersi i ten uśmiech okularki pupcia ... Muaaa... dlatego właśnie Pani nr1 wygrała miała to coś co bym chciał zeby moja panienka miała :D szkoda że nie ma xD :lol:

Odpowiedz w temacie:

Brak uprawnień aby odpowiedzieć.