Bleach, mimo swojej tematyki jest bardzo humorystyczne. Świetnie pomieszane poważne walki i dialogi ze świetnym humorem są niewątpliwie zaletą tego anime. Było ich wiele i z każdym nowym chapterem lub epem jest ich coraz więcej ;p Teraz należy tylko wybrać najśmieszniejszy moment xd
Wg mnie najśmieszniejszym momentem była walka Ichigo vs Ganju (ta późniejsza XD) Nie jest to taka beka jak np zdjęcie sola (bez urazy ;*) - no ale jest XD [URL=http://img54.imageshack.us/my.php?image=rotflxdto3.jpg][/URL]
Było także wiele śmiesznych momentów takich jak rzut rukią czy zachowanie kona ;p
pzdr.
Jednym z najbardziej śmiechogennych (fajne słowo nie? XD) momentów jakie na razie widziałem to argumenty jakie postawila Matsumoto do Ichigo na temat przenocowania u niego w domu w 116 odcinku. Dawno sie tak nie uśmiałem przy tym anime jak w tym epie XD
Niezła był też odjazd z drewnianym mieczem kilka odcinków wcześniej. XD
Zabrano sie chyba tym razem bardziej za humor niż we wcześniejszych sezonach.
O ile pamiętam, to ja na poprzednim forum założyłem ten temat xD
Najśmieszniejszy moment został dla mnie ten sam, mianowicie jest to moment uratowania Rukii z egzekucji. Ichigo się spieszył i rzucił Rukię do Renji'ego xD
Kolejnym, a właściwie kolejnymi momentami są reakcje Ichigo na obrazki Rukii. Zawsze mam przy tym niezłą polewkę.
Moim zdaniem jeden z najśmieszniejszych momentów jest jak Yourichi zmienia z kota w kobietę i ta reakcja Ichiga zawsze mi sie śmiać z tego chce. Później jak Ichigo próbował zrobić Ban-kaj w tej "jaskini"
No cóz.... wszystkie przez was wymienione akcje jak najbardziej mnie śmieszą:] ale nikt nie wspomniał o tym:
działo sie to podczas walki Ruka&Grimmjaw - Ichigo przyglądał sie walce, a na "nim" siedziała "rukia" a właściwie jeje ciało zastępcze:] to jej "pyon"... Gdy mówiła o Rukii fajnie Ichigo to podsumował:]
Ogólnie śmieszne są dla mnie niektóre akcje w Ilustrowanym Przewodniku Shinigami:]
Dobra jest akcja podczas rozmowy Renji&Byakuya... Układa włosy Senbonzakurą:] hihi