Logowanie Rejestracja

Poznajmy się!!! odsłona druga

6035 5
Niektórym ten temat może sięwydawać odświeżaniem starego pomysłu. Po części mają rację XD Otóż niewtajemniczonym proponuje napisanie kilku zdań o sobie. W końcu jesteśmy prawie jak rodzina :], nudna, nielubiana, ale rodzina. Musimy się dokładnie poznać, żeby stać się sobie bliższymi! Ale do tematu XD Napiszcie tu cos o sobie. Imie, wiek, kolor włosów, zainteresowania, a panie swój typ mężczyzny XD Jak ktoś ma to niech walnie swoje zdjęcie. To wiele daje :P Co do redakcji, napiszcie coś o sobie i tutaj. Niech ludzie was poznają! Pozdro...miłego pisania.

SoLo Vip
Ja poprostu wkleje tu mojego posta z redakcji :mrgreen: poznajcie SoLa :twisted: .
Imię: Adam Wiek: 16 / prawie 17 :P Wzrost: 185 cm. Oczy: Zielone Nastawienie: Tolerancyjny XD
Jeżeli o mnie chodzi to jestem zwykłym 16-latkiem, który ma trochę nierówno pod sufitem, uwielbiam LPK i wszelkiego rodzaju imprezki... często zdarza mi się być w stanie nietrzeźwym jak i niekiedy nawet.... Interesuje się oczywiście anime gdybym miał dużo wolnego czasu to bym cały czas je oglądał, ale szkoła i w ogóle jakieś tam różne zajęcia niestety mi na to nie pozwalają. Na pewno muszę wspomnieć o kinie, a mianowicie interesuje się bardzo właśnie kinem xD oglądam na bieżąco filmy.. porównuje często książki do filmów i wychwytuje błędy itp. itd. Nie ma w sumie o czym pisać.... jak chcecie się czegoś dowiedzieć piszecie do mnie na gg 3356771 napewno się dogadamy, a szczególnie chętnie z paniami porozmawiam ;) .
Macie moją buźkę :twisted:

to może ja, jako nowa użytkowniczka też się przedstawię xD
Imię: Monika (wolę Aranel) wiek: 19 lat oczka: w zależności od nastroju - bardziej zielone, bardziej niebieskie bądź szare. Koleżanka twierdzi, że mam błękitno szare a przy źrenicy zielone (ja nigdy nie byłam normalna...)
Co do cech charakteru: zgryźliwa, leniwa, cyniczna, ironiczna (taka damska wersja Severusa Snape'a jeśli ktoś wie o kogo chodzi xD). Czasem zimna, czasami potrafię pokazać ludzką naturę :) zazwyczaj zamknięta w sobie wariatka wymyślająca niestworzone historie (najczęściej yaoi). Interesuję się szeroko pojętą fantastyką (szczególnie wampirami z których piszę prezentację maturalną xD), oczywiście M&A, chociaż anime na razie ściągam - oglądać będę po maturze (jak będę miała czas i kasę na lepszego kompa xD). Uwielbiam książki o Harrym Potterze (choć ostatnio wolę fanficki), twórczość pani Białołęckiej, pana Sapkowskiego i wieeeeelu innych xD Nigdy nie byłam normalną istotą. Trójkolorowe oczy, kły jak wampir, zainteresowanie yaoi i hentai...hmmm... a miałam się Michał nazywać, ale urodziła się dziewczynka xD (niezłe mieli te USG prawie 20 lat temu xDDD) Ah... i nadużywam ikonki xD oraz słówka kawaiiiiii xD i czasami jak szybko piszę to mi się jedna literka więcej wstawi (klawiatura schrzaniona)

bardzo ładnie się przedstawiłaś,może moja kolej.
imie:marek wole(kazekage) lat:20 oczy:niebiezkie włosy:czarne ja mrok w unrealu i to już chyba koniec,a jeszcze moje zainteresowanie bardzo lubie rysować. na moich rysunkach zarobiłem 210zł. I to juz wszystko o mnie

Akai Redaktor
Czas poznać redaktora:P
imię: Karol lat: 19 oczy: szaro-zielone włosy: dość ciemny blond+blond pasemka;]
Zainteresowania: trudno mi tutaj napisać coś ciekawego bo jako młody człowiek interesuje mnie po prostu wszystko po trochu ze świata, a że mam strasznie słomiany zapał to co rusz czegoś nowego sie chwytam lecz pozostaje wierny takim rzeczom jak - Giełda Papierów Wartościowych, oglądanie anime, próba rysowania cos w stylu mangi;P, denerwowanie niektórych ludzi, co nieco z muzyki, motoryzacji - wiele tego jest:P
Ogólnie jestem osobą raczej spokojną, kompromisową aczkolwiek ostatnio ciut zaborczą i mającą dosć snobistyczny światopogląd... Lubie ciekawych ludzi, którzy mają cos ciekawego do powiedzenia a nie tylko pieprzenie o siłowni i ile lasek sie pukneło lub ile wypiło na imprezie;] Katolik lecz niepraktykujący, dobrze sie uczący, będący w 4 klasie technikum ekonomicznego;)
Dziekuję za przeczytanie mojego postaXD

Odpowiedz w temacie:

Brak uprawnień aby odpowiedzieć.