Logowanie Rejestracja

Ulubiona technika

5477 6
Qbex Vip
Witam. Chciałbym się dowiedzieć jaka jest wasza ulubiona technika w Naruto oraz abyście opisali dlaczego właśnie ta. To ja zacznę.
Moją ulubioną techniką w Naruto jest Oiroke no Jutsu :D Jest to pierwsza technika z jaką mamy do czynienia w Naruto. Rzecz dzieję się w ostatni dzień nauki w akademii, kilka godzin przed egzaminami. Naruto używa tej techniki i wtedy... Jest to technika, którą Naruto wymyślił sam. Jest to technika przemiany[Henge], tylko zawsze przemienia w jakąś ładną kobietę xD

Hmmm. W naruto iest wiele fajnych i pomysłowych technik. Moją jedną z wielu jest technika używana wielokrotnie przez Sasuke: Gokakyu – no jutsu. Moim ulubionym żywiołem jest ogień i właśnie dlatego podoba mi się ta technika. Poza tą techniką podoba mi się Chidori, ponieważ jest bardzo efektowna i (w anime) efektywna.

Moją ulubiona technika jest Rasengan technika ta ma wiele zastosowań np. mieszanie ciasta :mrgreen: i że nie jest jeszcze w pełni rozwinięta więc można się fajnych rzeczy spodziewać :twisted:

Mi Najbardziej podoba sie technika Kimimaro Hana te wiertło moze rozwalić prawie wszystko

Specy Redaktor
A mi się znowu najbardziej podoba technika, a raczej techniki klanu Hyuuga ^^ Ta płynność, i przede wszystkim nie powtarzalność po prostu mnie urzekła ;)

Hmmm... Naruto Rendan ;D A tak pozatym to wszyskir Seiton no jutsu i Techniki Yamato (Tenzou). i wszystkie Kage no jutsu...

Odpowiedz w temacie:

Brak uprawnień aby odpowiedzieć.