Bugi !
11052
8
Tak więc po co bym zakładał temat jakbym nie miał co tu wpisać ? Po nic. Tak więc mam coś do wpisania :D
Logo Forum jest cały czas zatytułowane TTE 3.0, u góry nad logiem również taki zapis. A zaraz pod logiem jest : (...) The End 4.0
Może małe głupstwo ale trochę myli :D :) Pzdro.
Komentarz dodany przez: krzmig: 2007-01-02, 22:16 racja xD moja wina :] ale jest problem xD mój photoshop nie chce ruszyć i nie mogę tego poprawić xD jak tylko mi się uda poprawie XD
[code:1]Propozycje, uwagi, błedy itp. odnośnie tego forum prosimy pisac tutaj.[/code:1]
Powinno być:
Propozycje, uwagi, błędy itp. odnośnie tego forum prosimy pisać tutaj.
[code:1]Sprawy dotyczące którejś z podstron powinny się znaleść tutaj. Zarówno uwagi jak i pomysły mile widziane.[/code:1]
Powinno być:
Sprawy dotyczące którejś z podstron powinny się znaleść tutaj. Zarówno uwagi jak i pomysły mile widziane.
I pod forum powinno nazywać się : Grupa Skanlacyjna
[code:1]Sukasz jakiegoś Anime, Mangi, Gry czy Filmu? Tutaj napewno to znajdziesz.[/code:1]
Powinno być:
Sukasz jakiegoś Anime, Mangi, Gry czy Filmu? Tutaj na pewno to znajdziesz.
[code:1]Obejrzałeś jakieś Anmie i chcesz sie podzielić swoimi odczuciami? Nie wiesz jaką Mange warto przeczytać? Zapraszamy tutaj![/code:1]
Powinno być:
Obejrzałeś jakieś Anime i chcesz się podzielić swoimi odczuciami? Nie wiesz jaką Mangę warto przeczytać? Zapraszamy tutaj!
[code:1]Wszystko co związane z krajem kwitnącej wiśni![/code:1]
Powinno być:
Wszystko co jest związane z krajem kwitnącej wiśni! (tak brzmi lepiej XD)
[code:1]Przecztałeś jakąś ksiażke nie wiesz czy warto obejrzeć jakiś film? Zapraszamy![/code:1]
Powinno być:
Przeczytałeś jakąś ksiażkę nie wiesz czy warto obejrzeć jakiś film? Zapraszamy!
[code:1]Gry zespołowe i indywidualne? Wszystko o nich właśnie tutaj.[/code:1]
Powinno być:
Gry zespołowe i indywidualne. Wszystko o nich właśnie tutaj. (Nie wiem po co tam znak zapytania XD)
[code:1]Zrobiłeś coś i chcesz sie pochwalić całemu światu? Dobrze trafiłeś![/code:1]
Powinno być:
Zrobiłeś coś i chcesz się pochwalić całemu światu? Dobrze trafiłeś!
[code:1]To co tygrysku lubią najbardziej XD czyli pogadanki o grach.[/code:1]
Powinno być:
To co tygryski lubią najbardziej XD czyli pogadanki o grach.
[code:1]Rozmowy o wszystkim i o niczym. Czyli wszystko to co sie nie łapie gdzie indziej.[/code:1]
Powinno być:
Rozmowy o wszystkim i o niczym. Czyli wszystko to co się nie łapie gdzie indziej.
Na dobry początek to tyle ;)
pzdr.
Primo: Vader machnąłeś się : "Powinno być: Sukasz jakiegoś Anime, Mangi, Gry czy Filmu? Tutaj na pewno to znajdziesz. "
Oczywiście chodziło o "szukasz" ;)
Po drugie: Nie jestem pewien czy to błąd forum czy mojego kompa/ przeglądarki ale SB co jakiś czas automatycznie zjeżdża na sam dół, co bardzo utrudnia czytanie poprzednich wpisów.
Po trzecie: "Jeśli nie chcesz aby twoje posty tutaj trafiały pisz inteligentne posty!" Mały bo mały, ale błąd. Tak więc za drugie słowo "posty" możesz użyć: wpisy lub wypowiedzi.
Po czwarte: Chyba nie był to zamierzony zabieg artystyczny. "To co tygrysku lubią najbardziej XD czyli pogadanki o grach."
Komentarz dodany przez: Grochu: 2007-01-03, 12:27 Wogóle opis śmietnika powinien wyglądać mniej więcej tak. "Tematy, które są nieaktualne, bądź naruszają regulamin". To taka luźna uwaga.
Radzimy zapoznać się z REGULAMINEM! (gdy go odwiedzisz, TEN komunikat zniknie)po zarejestrowaniu się ten komunikat jest dwa razy, gdy klikam na niego on mnie wrzuca na temat z regulaminem a potem wylogowuje. Cały czas mi towarzyszy jak wierny pies ;-). Pozdr.
http://www.dbtte.com/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=16#sbtab0
ogółem jak jestem na opisie swojego profilu i klikam na link 'ShoutBox' to sie nic nie dzieje... to tyle.
edit. Jeszcze teraz wychwyciłem ze jak jest się na jakimkolwiek temacie który ma więcej niż 1 stornie to się odnośniki do kolejnych stron na biało wyświetlają i nie widać co trza wcisnąć :p
tu masz link do obrazka... żebyś wiedział o co biega http://img516.imageshack.us/my.php?image=unbenanntth5.jpg
pozrdo
O drugim wiem, ale nie mam kiedy naprawić ;]
Odpowiedz w temacie:
Brak uprawnień aby odpowiedzieć.