Witam! Pilnie poszukuję skanu mangi Dragon Ball, w momencie walki. Wiecie, chcę sobie wydrukować i popróbować rysowanie. Jeśli ktoś jest w posiadaniu takowego skanu proszę o linka lub coś w tym stylu.
Pozdrawiam, Qbex
Jeśli chodzi o mangę Dragon Ball to nie ma problemu ;p posiadam całą na komputerze po angielsku, więc jeśli chcesz to mogę zgrać Ci na płytkę i podrzucić na Twoje bacieczki XD Co do tych linków z rysunkami, to nie ma problemu. Powiedz tylko o jaką walkę chodzi to zamieszczę linki do tych walk a Ty sobie wybierzesz jakiś rysunek ;P
pzdr.
Hmmm....podrzucić xD To raczej nie będzie konieczne xD Wystarczą mi pojedyncze walki. Chciałbym: Goku vs. Majin Vegeta; Gotenks vs. Buu(od grubego począwszy na Super Buu skończywszy); szykowanie Genki Damy i rzucenie jej w Kid Buu.
To na razie tyle xD Jakbym potrzebował więcej dam znać ;) Z góry thx.
ehh, Kuba wymagający jesteś ;P Myślałem, że będę musiał podrzucić Ci 5 obrazków a tu tak naprawdę dużo ich by było. Lepiej by wyszło gdybyś sprecyzował o jakie chodzi bo uwierz - te które wymieniłeś są dosyć liczne gdyż było dużo scen ;P sprecyzuj o jakie Ci chodzi i czy to ma być twarz bohaterów czy postura etc. Okey?
Na razie daję Ci ten oto obrazek ;P http://img73.imageshack.us/img73/8179/421212ke9.gif