Wasza wymarzona 11-stka.
4517
4
----------- Henry ---- Imbrahimovic ------------
C. Ronaldo ------ Totti ------- Lampard ----- Ribery
R. Carlos ------- Zambrotta ------ Cannavaro ------ A. Cole
--------------------------- G. Buffon --------------------------
Herny (Arsenal) - Obecnie zaraz po C. Ronaldo wg. mnie najlepszy piłkarz świata. Wspaniałe wyczucie, ustawianie się. Imbrahimović (Inter) - Technika! C. Ronaldo (Man Utd) - Najlepszy piłkarz świata. Technika nie z tej ziemi! Totti (Roma) - Żywa legenda jednego z moich ulubionych klubów. Troszke agresywny, ale ideał Kapitana. Lampard (Chelsea) - Za prostopadłe podania. W tych okolicznościach do Henry'ego. Ribery (Marsellie) - Wypadek w wieku dwóch lat i zniekształcenie twarzy nie zatrzymały go w rozwoju kariery Piłkarskiej. Obecnie jest dla mnie ideałem Prawego Pomocnika, po tym co pokazał na MŚ. R. Carlos (Real) - Strzał z dystansu. Zambrotta (Barcelona), Cannavaro (Real) - Urodzeni Obrońcy Środkowi. A. Cole (Chelsea) - szybkość, drybling, technika! Buffon (Juventus) - Za lojalnośc wobec ukochanego klubu i przedewszystkim zdolności. Legenda Włoskiej Bramki.
----------------Henry(C)--------------------------------- ---------------------------Eto'o---------------------------
--------Ronaldinho---------------------------------------
-----C.Ronaldo------Lampard-----Juninho----Messi---
--------Terry-------Cannavaro--------Puyol-----------
--------------------------Cech----------------------------
Etoo i Henry bardzo dobzi technicznie zawodnicy niesamowita skuteczność noo i najważniejsze szybkość... Ronaldinho--(ostatnio bez formy ale kiedy zacznie grać to...) licze na jego indywidualność i piękne podania strzały mile widziane :p
C Ronaldo-szybkość technika czasmi sie samolubi i nie podaje ale ja bym to zmienił... Lampard za atomowe strzały jakie posiada i za walke na boisku Juninho-- Pierwszy do wykonywania wolnych (każdy wie jak on strzela...) noo i perfekcyjne podania Messi-bajeczna technika młodego zawodnika dla mnie to on jest najlepszy w tej chwili ;-) w tym ustawieniu liczyłbym na niego w ataku Terry--Za walecznośc w końcu to angielski zawodnik hehe Cannavaro-najlepszy obrońca świata udowodnił na MŚ- nie do przejścia Puyol-Gra z pełnym poświęceniem wie co robić na tej obronie Cech --Wysoki bramkarz skuteczność bardzo dobra ;)
.......Hennry ............. Raul
Messi ....... Lampard........ Gerrard.... .......... Ribery
R. Carlos...... G. Gattuso ..... Cannavaro ..... Zambrotta
......................................Cech............................
Hennry - technika, praca zespołowa, szybkość i solidny strzał, niemal idealny napastnik. Raul - Liczba goli strzelonych przez niego mówi wszystko. Messi - Bajeczna technika i umiejętności. Obecnie jeden z lepszych skrzydłowych. Ribery - Kapitalnie zaprezentował się na ostatnim Mundialu. Świetne rajdy, duża szybkość i waleczność, dziwię się, że jeszcze nie trafił do lepszego klubu. Lampard i Gerard - Obaj waleczni, niezwykle pracowici. Doskonale potrafią rozprowadzić piłkę i uderzyć z wolnego. R. Carlos - Chodź wiek już robi swoje, nadal potrafi zrobić rajd, czy uderzyć z dystansu. Gattuso - Waleczność i gra zespołowa, czynią tego gracza niezwykle przydatnym. Cannavaro - Świetny obrońca, niemal nie do przejścia. Znakomicie kryje i odbiera piłkę. No i jest to najlepszy gracz roku 2006. Zambrotta - Za włączanie się do akcji ofensywnych, szybkość i technikę. Cech - Wysoki, zwinny obdarzony dużym zasięgiem ramion, prawie idealny bramkarz.
Rezerwa (bez opisu dlaczego) - Gianluca Buffon - Philip Lahm - Rio Ferdinand - Xavi - Francesco Totti - Juan Roman Riquelme - Samuel Eto'o
Odpowiedz w temacie:
Brak uprawnień aby odpowiedzieć.