Logowanie Rejestracja

Ulubiona walka?

6550 8
krzmig Admin
Mało postów na forum a brakuje takich standardowych pytań :D A wiec jaka jest wasza ulubiona walka w anime/mandze Naruto. Odpowiedz uzasadnij :D
A więc skoro nie ma chętnych ja zaczne: Moja ulubiona walka to ostatnia walka jaka się ukazała przed zapychaczami... mianowicie chodzi o Naruto vs Sasuke. Gdyby nie te wszystkie wspomnienia itp niepotrzebne brednie walka była by naprawdę świetna! Naruto kierowany przyjaźnią do Sasuke nie chce mu pozwolić iść do wroga a Sasuke chce zdobyć nowe moce żeby móc się zemścić na bracie za wybicie całego jego klanu. Gdy naruto zaczyna przegrywać jego demon zaczyna się złościć i Naruto zyskuje potężną moc której zwykły sasuke nie był w stanie opanować więc też sobie pomaga mocami nabytymi dość niedawno. Obaj zamieniają się w "potwory" i w ten czas zaczyna się prawdziwa walka! Szybkie wymiany ciosów, zmyśle ataki chakrą, elementy zaskoczenia, dźwięki i fabuła walki składają sie na to że jest ona jak dla mnie najlepsza. Pomimo jest to twarda walka na śmierć i życie nie brakuje też elementów przywiązania dwóch wojowników. Sasuke wyznaje ze Naruto to jego najlepszy przyjaciel i Naruto tak samo, jednak sasuke chce zabić naruto aby zdobyć wyższy poziom "wtajemniczenia". Jak się pewno łatwo domyśleć tak sie nie staje. Walka momentami zabiera dech w piersi a czasem wzrusza do łez. I niech żałują ci którzy nie widzieli Naruto! pozdrawiam :D

Witam. To i ja opowiem troszkę o Naruto, a raczej o mojej ulubionej walce. A więc moją ulubioną walką jest Rock Lee vs Gara. Dlaczego? Proste. W walce jest pokazana szybkość, co jest chyba najbardziej piękne, jest wiele elemętów zaskoczenia i bitwa do samego końca (i tu ładnie) a nawet troszkę dłużej. Końcowa scena wzrusza do łez i inaczej nie mogło się skończyć. Tak na marginesie fajny temat.
Groszek: Popracuj trochę nad ortografią. Poprawiłem co bardziej rażące błędy

Moja ulubiona walka to Naruto vs Gaara wtedy pokazuje swoją prawdziwą siłe po tym jak każdy uważał go za bestie pokazuje tyle nowych technik no i 1 walke szefa Gama :)

Specy Redaktor
Tak... jedną z moich ulubionych walk, równiez jak w przypadku krzmiga jest Naruto vs Sasuke. Jednak jestem równiez zagorzała fanką Naruto, Sakura vs Kakashi ^^ A moment w który Sakura uderza o ziemię i mówi - znalazłam Cię sensei - doprowadza mnie do dreszczy ^^

[quote="Specy"]A moment w który Sakura uderza o ziemię i mówi - znalazłam Cię sensei - doprowadza mnie do dreszczy ^^[/quote] Wtf? xD
Moją ulubioną walką jest także Naruto,Sakura vs. Kashalot ;d Po 2 latach pokazują na co ich stać...zaraz, zaraz chyba sobie ją jeszcze raz obejrzę xDD
Co do tej walki uwielbiam moment w którym kakashi demonstruje GenJutsu ;d

sasuke vs naruto drugie starcie okurde ale było :P

Hmmmm.... Zabuza i Kakashi (efektywne ninjutsu), Sasori i Sakura z Chijo... Gai z Kakashim (Jan Ken), Naruto i Sasuke na dachu Szpitala... Choji i Jiroubu. to chyba tyle... pozdro dla fanów Naruto Bleacha i DB ;]

Naruto, Kakashi, Sakura, Chiyo vs Itachi oraz Sasuke vs Itachi (shippuuden; Manga)

Odpowiedz w temacie:

Brak uprawnień aby odpowiedzieć.