"Czemu nikt nie lubi śmierci? Przecież ona powinna nas uwalniać od naszego jak że ułomnego ciała." |
Co ostatnio oglądałeś/aś? |
Autor |
Wiadomość |
OSTenMachen
Wie co to M&A

|
Wysłany: 2008-07-20, 12:44 Co ostatnio oglądałeś/aś?
|
|
|
Pozwoliłem sobie założyć temat w którym mam nadzieję będziecie dzielić się swoimi doznaniami po ostatnim obejrzanym filmie. Przede wszystkim chodzi mi o pisanie filmów, które naprawdę były ciekawe i zapadły Wam w pamięć.
Mam nadzieję, że dzięki temu tematowi już nie będę mógł napisać Cytat: | Nie podam Wam swojej TOP10, bo za dużo filmów obejrzałem niekiedy nawet nie znając ich nazwy bądź, też zapominając. |
A więc ostatnio obejrzałem film "Edukatorzy". Jest to produkcja Niemiecko - Austriacka opowiadająca o grupie przyjaciół? Peterze, Janie i Jule, którzy chcą zmieniać świat. Buntują się, poprzez włamania do domów bogatych ludzi i przestawiają meble zostawiając wiadomość "Dni twojego bogactwa są policzone". Pewnego pechowego dnia w skutek zbiegu okoliczności zostają "nakryci" przez zamożnego biznesmena i są zmuszeni go porwać...
Serdecznie Wam polecam obejrzenie tego filmu
Szkoda, że tak znakomite filmy są puszczane o tak późnej porze, chociaż z jednej strony to dobrze, bo można w ciszy i skupieniu spokojnie obejrzeć arcydzieło.
Precz z całodobowym puszczaniem amerykańskiego szitu!
Tymczasem do następnego |
|
 |
vader
Maniakalny MANIAK!

Zaproszone osoby: 23
|
Wysłany: 2008-07-29, 08:35
|
|
|
Ostatnio wiele filmów nie oglądam z wielu powodów. Brak czasu, wolny transfer, lenistwo (jeść mi się nie chce robić, a od jakiegoś czasu mama mi nie robi ) Jednak czasem znajduję czas i chęci i ostatnio obejrzałem dość śmieszny film. Opowiada o dwóch kolegach - Indusie i Hindusie, którzy za miłością wyruszyli do Europy, a tak przynajmniej było w planach
Oczywiście piszę o kontynuacji Harold & Kumar Go to White Castle, czyli Harold and Kumar 2 Escape from Guantanamo Bay. Film jest dość śmieszny, wszystko kręci się w okół lubiących zapalić dwóch młodych ludzi, którzy mają tendencję do wpadania w kłopoty. Mieli w prosty sposób dostać się do Holandii aby Harold spotkał się z dziewczyną, a Kumarem kierowała chęć zapalenia legalnego towaru. Wszystko zapowiadało się pięknie do póki w samolocie nie wybuchła wrzawa gdy Kumar odpalił bongo, a dla ludzi zdawało się, że to bomba.
Film ma wiele śmiesznych scen i oglądając nie można się nudzić.
pzdr. |
|
 |
|
| |
|